Wat?

Wat is IMMOVENTURA in de eerste plaats niét? Een virtueel winkeltje met een portefeuille aan panden waar u als zaakvoerder uw nieuwe locatie voor kantoor, winkel of atelier onderbrengt. 

“I’m a composer – not a musician” – Frank Zappa

Wat is IMMOVENTURA absoluut wél?

verified_user

Uw vakman

Zoekt u een specifiek type vastgoed op een specifieke locatie? Dan gidst IMMOVENTURA u exclusief door het kluwen van uw bedrijfsmatige vastgoedproject.

directions_run

Uw frontrunner

Bent u een familiale onderneming? En zoekt u discreet een oplossing voor uw plannen tot uitbreiding of inkrimping van uw activiteiten of oppervlakte? IMMOVENTURA gaat voorop in de queeste!

school

Uw bemiddelaar

Botst u in uw proces op obstakels? IMMOVENTURA zet creatief en oplossingsgericht onderhandelingen op en begeleidt ze. Want de doorwinterde vastgoedexpert weet: tussen gelijk hébben en gelijk kríjgen liggen zeer vaak tijd, inzicht en een momentum.

face

Uw watcher in de niche

Hebt u bepaalde aan- of verkoopambities? IMMOVENTURA volgt de tendensen en evoluties binnen de sector van het bedrijfsvastgoed op de voet. Zo kunnen we de haalbaarheid van uw ambitie evalueren. Of de waarde van (her)ontwikkeling van (bestaand) uw vastgoed in het juiste, actuele perspectief plaatsen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x