Wanneer?

In 2015 zit Luc Kiebooms 24 jaar in de sector en start hij voor het eerst zijn eigen vastgoedbedrijf. Met twee partners begeleidt hij de overname van De Groof ImmobiliĆ«n naar DGI. Binnen de drie jaar realiseert hij er een forse omzetgroei, personeelsaanwinsten en sterk verbeterde winstmarges. Voor hem het bewijs dat je met extra dienstverlening als regionale speler een plek kunt afdwingen in een zeer competitieve markt. 

Vervolgens legt Luc in 2018 de basis voor IMMOVENTURA. Maar gecharmeerd door de vraag van Intervest Offices & Warehouses neemt Luc er eerst nog de rol van commercieel directeur op zich en begeleidt er gedurende drie jaar mee de managementwissel. Wanneer in 2022 alles op wieltjes loopt, voelt Luc zijn rol als uitgespeeld, en wijst zijn professionele en morele kompas hem volop terug naar IMMOVENTURA. Waar hij alle verworven inzichten in mens, leven en werk graag voor u toegewijd comprimeert. 

Maar aan wie is Luc schatplichtig? Aan ImmobiliĆ«n Hugo Ceusters bijvoorbeeld, waar hij van 1991 tot 2000 de eerste knepen van het vak leerde. Uw dienaar werd toen weggekaapt door het Engelse vastgoedbedrijf King Sturge (wat in 2011 opging in JLL) om een eerste vestiging in Vlaanderen op te starten (Antwerpen genoot die eer). Toen dat varkentje was gewassen, vroeg marktleider CBRE Luc om de afdeling Industrial & Logistics op poten te zetten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x